Ukens leseromtale (uke 10)

En ny uke har passert oss, og det har også en rekke knallgode leseromtaler. Her er forrige ukes beste bidrag.

For noen uker siden kunne vi stolt avdekke de nye produktsidene våre. Blant de mange nye spennende finessene vi kunne presentere lå blant annet lesererfaringene. Endelig kunne hvem som helst legge inn sin egen vurdering av spillene de har testet, for å hjelpe andre brukere i å gjøre det rette valget.

Dette mener Ole Richstad om Driv3r.

Hver leseromtale må oppfylle visse kriterier for å i det hele tatt bli lagt ut, og det er redaksjonen i Gamer.no som står for godkjenningen. I uke 9 stakk Sondre Nilsen av med seieren, med sin vurdering av Halo for PC.

Denne uken har vi fått inn rekordmange bidrag, og nivået har også ligget relativt høyt. Men én leseromtale stikker seg godt ut, og det er Ole Richstads vurdering av Driv3r på Xbox. Erfaringen er grundig, men like fullt interessant, og har også en fin dynamikk og svært få skrivefeil. Vi gratulerer, og takker for bidraget!

Neste mandag setter vi søkelyset på en ny leseromtale, så hiv dere over tastaturet nå! Erfaringen trenger absolutt ikke være så lange som de to siste ukenes vinnere, men den bør være begrunnende og informativ for andre brukere. Dere finner link til erfaringssystemet i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. Den siste uken har det også vært mulig å se siste 8 lesererfaringer nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden