Ukens leseromtale (uke 12)

Fra en underlig lav tilstrøm av leseromtaler forrige uke, har vi hentet frem ett bidrag som skal få oppmerksomhet.

De nye produktsidene våre burde være velkjente for de fleste leserne nå. Forbedringene var mange, og blant de nye funksjonene kunne man finne muligheten for å legge inn sin egen anmeldelse, for å hjelpe andre brukere i å gjøre det rette valget.

Hver leseromtale må oppfylle visse kriterier for å i det hele tatt bli lagt ut, og det er redaksjonen i Gamer.no som står for godkjenningen. I uke 11 vant Lars Peder Jensen med sin vurdering av The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay for PC.

Pål G. Christensen vurdering av Ringenes Herre: Kampen om Midgard 2

Til nå har det ramlet inn mange gode erfaringer, som har gjort det vanskelig å trekke frem én som fortjente en plass i rampelyset. Forrige uke kom det derimot inn så få bidrag at vi måtte sjekke om det var noe galt med systemet vårt. Men ingenting var galt, og vi antar at det var bare var snakk om en midlertdig knekk i skrivelysten blant våre kjære lesere.

Den beste leseromtale fra forrige uke går til Pål G. Christensen og hans anmeldelse av Ringenes Herre: Kampen om Midgard II. Anmeldelsen fokuserer på det som har forbedret seg siden originalen, og gir dermed et fint og kjapt inntrykk av spillet - men først og fremst for de som har spilt originalen.

Hvis vi skal tillate oss å gi litt konstruktiv tilbakemelding her, så må det være at enkelte setninger virker litt uferdige, mens andre igjen burde vært stokket om for å gi bedre lesbarhet. Teksten er heller ikke helt konsekvent når det gjelder stor bokstav i egennavn. Ellers bemerket vi oss noen uheldige orddelingsfeil.

Vi gratulerer Pål G. Christensen med ukens beste bidrag! Neste mandag setter vi søkelyset på en ny leseromtale. Dere finner link til erfaringssystemet i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. De siste ukene har det også vært mulig å se siste 8 lesererfaringer nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Siste fra forsiden