Ukens leseromtale (uke 8)

I en ny artikkelserie, med start i dag, kårer vi forrige ukens beste leseranmeldelse av et spill. Her er vinneren fra forrige uke.

Noe av det både redaksjonen i Gamer.no og mange lesere så mest frem til med de nye produktsidene, var muligheten til å endelig tilby lesererfaringer av spill. Nå kan hvem som helst legge inn sin egen vurdering av spillene de har testet, for å hjelpe andre brukere i å gjøre det rette valget.

Lars Peder Jensens erfaring med Far Cry (PC)

Hver leseromtale må oppfylle visse kriterier for å i det hele tatt bli lagt ut, og det er redaksjonen i Gamer.no som står for godkjenningen. I forrige uke fikk vi ikke inn veldig mange erfaringer, fordi tjenesten var ny og ikke alt for godt markedsført, men det datt likevel inn et par gode anmeldelser.

Den anmeldelsen vi likte best i uken som var er Lars Peder Jensens anmeldelse av PC-spillet Far Cry. Anmeldelsen var godt skrevet, hadde god analyse og refleksjon og karaktergivingen virker balansert i forhold til teksten.

Vi gratulerer! Hver mandag vil vi offentliggjøre en ny vinner som får ære og berømmelse på Gamer.no. Så hva venter dere på? Hiv dere rundt tastaturene, og utlever deres meninger om deres siste spillkjøp i herlige, velregisserte leseromtaler!

Siste fra forsiden