Podkast

Retro Crew - Sesong 6, episode 3

Ukens Retro Crew-spillklubb er Indiana Jones and the Fate of Atlantis

Har LucasArts-klassikeren holdt seg godt?

Indiana Jones and the Fate of Atlantis er ukens spillklubbspill.
LucasArts

Spillklubben er et konsept som vi skal kjøre omtrent annenhver episode av retrogaming-showet vårt, Retro Crew. Vi i Rad Crew-redaksjonen, og av og til medlemmer av Gamer.no-redaksjonen, kommer frem til et retro-spill vi skal spille, så sier vi fra til dere lyttere på den foregående episoden slik at dere også har sjansen til å spille det i forkant av episoden og gjøre deres egne erfaringer, samt sende inn kommentarer om spillet.

Indy og Sofia la ut på eventyr for 23 år siden.

Denne gangen spilte vi Indiana Jones and the Fate of Atlantis, LucasArts-klassikeren fra 1992. Spillet er et av LucasArts mest elskede, men har det holdt seg like bra som deres andre populære spill, som for eksempel The Secret of Monkey Island?

Vi snakker om alt fra handlingen, til andre akt som deler seg i tre grener, til stemmeskuespillet og ikke minst: hva dere der ute syns om spillet. For dere som ikke har spilt det: spoilers ahoy!

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Denne uken er det Audun Rodem, Ketil Espenæs og Jostein Hakestad som leder samtalen.

Plattformklassiker neste gang

Neste spill i spillklubben er Sega og Treasures Gunstar Heroes som er tilgjengelig på både Steam, PlayStation Network (på PlayStation 3) og Xbox Marketplace på Xbox 360. Frist for å spille og sende oss email med kommentarer er 1. februar. Gå til Retro Crews sider om spillklubben for mer informasjon.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Du kan blant annet treffe gjengen på Facebook. Her er de tre forrige episodene:

Slik er karrieren til grøsserkongen Shinji Mikami
Vi starter vår nye spillklubb

Hva er det som gjør Final Fantasy VII så spesielt?

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden