Ulver i Minecraft

Nytt innhold lansert for spillsuksessen.

I dag fikk Minecraft en ny versjon. Denne legger til et nytt dyr som man kan støte på mens man utforsker spillets datagenererte verden, nemlig en ulv. Ulver er i utgangspunktet fredelige (så lenge du ikke er en sau). Du kan imidlertid temme dem ved å gi dem bein, og tamme ulver vil følge etter deg og angripe ting du angriper.

Den nye oppdateringen sørger også for at sengene, som ble implementert i forrige store oppdatering, kan forandre «spawn»-punktet ditt. Hvis du dør vil du ikke lenger komme tilbake til stedet du startet spillet på, men til den sengen du sist sov i.

Ulv, ulv!

Andre, mindre nyheter inkluderer at rom med monstre (og skattkister) i nå er vanligere enn før, og at skattekistene kan inneholde kakaobønner. Kakaobønner kan brukes (sammen med hvete) for å lage sjokoladekjeks.

Den siste nyheten er nok et lite spark til selskaper som selger nedlastbart innhold til spillene sine («dlc»). Minecraft har nemlig fått låste kister, som visstnok kan låses opp ved hjelp av nøkler du kjøper for ekte penger, på en ny del av Minecraft-nettstedet.

En full liste over nyheter kan du finne på Minecrafts wiki-nettsted.

Les også: Oppdaterte inntrykk: Minecraft

Siste fra forsiden