Uncharted 4 er avdekket

Nathan Drake må ta på seg eventyrerstøvlene igjen.

Sony

Sony viste massevis av snadder på sin E3-pressekonferanse i natt, og et av de mest etterlengtede spillene de annonserte var Uncharted 4: A Thief's End.

Spillet debuterte med en imponerende og stemningsfull trailer, som riktignok ikke viste noe fra selve spillingen, men i alle fall skal være tatt opp direkte fra PlayStation 4.

Tilbake på jobb

Handlingen i det nye spillet finner sted mange år etter Nathan Drakes forrige eventyr. Men nå tvinges han tilbake på jobb, og rives som forventet med i et nytt, verdensomspennende eventyr bygd på historiske konspirasjoner.

Som Sony allerede har hintet om dreier det seg blant annet om tapte sjørøverskatter, og traileren viser Drake gå i land på ei øy full av rester etter sjørøvertiden.

Ifølge spillets svært begrensede nettsted vil Drake få testet både sine fysiske begrensninger, sitt pågangsmot og hvor mye han er villig til å ofre for å redde de han elsker.

Spillet skal lanseres i løpet av 2015. Vi har allerede hørt at handlingen nå utvikles av regissørene fra den postapokalyptiske storsuksessen The Last of Us. Det spillet får nå en nyversjon for PlayStation 4, som Sony i natt annonserte at skal lanseres 1. august i år.

Siste fra forsiden