The Last of Us-regissørene har tatt over utviklingen av Uncharted 4

Duoen bryner seg på serien igjen, 5 år etter at de ga ut hyllede Uncharted 2.

Begge to var involverte i Uncharted 2-utviklingen.
Sony Computer Entertainment

Spilldesignerene Neil Druckmann og Bruce Straley – mest kjent som nøkkelmennene bak The Last of Us – har tatt over ledelsen i utviklingen av Uncharted 4. Dette forteller Naughty Dog-sjefen Evan Wells til spillnettstedet GameInformer.

Uncharted 4 ble først avduket i november i fjor. Den gang sto seriens sjefsforfatter og regissør Amy Hennig og medregissør Justin Richmond bak roret for spillet. Etter at de to forlot studioet i mars har det vært uklart hvem som skulle ta over tøylene, selv om murringer og rykter om skittent spill og maktkamper i kulissene spredde seg kjapt.

Serieveteraner

Kritikerroste The Last of Us er et spill Naught Dog kan seile på lenge.

Både Druckmann og Straley har hatt lederverv på de to første Uncharted-spillene, så at de to skulle ende opp med å lede det fjerde spillet er ikke veldig unaturlig. Ifølge Wells skal utviklingsteamet hatt en stor fremgang etter lederskiftet.

– Vi spurte dem om de kunne lede prosjektet. Som Uncharted-veteraner er de spente på å ta over ansvaret, og de gjør det godt. De hadde også mye god erfaring med å lage The Last of Us, og de kan ta ibruk noen av produksjonsfilosofiene fra det prosjektet inn til Uncharted. Det har utviklingsteamet tjent godt på, forteller han.

I løpet av året planlegger Naughty Dog å slippe en oppusset utgave av fjorårshiten The last of Us til PlayStation 4. Nyversjonen skal først og fremst se bedre ut, men kommer også med alt av nedlastbart innhold og et kommentarspor.

Det var flere Naughty Dog-utviklere som forlot studioet i vår.
To andre sentrale The Last of Us-utviklere tok hatten og gikk »

Siste fra forsiden