Uncharted 4s flerspillerbeta begynner én dag tidligere

Eiere av Uncharted: The Nathan Drake Collection kan spille allerede på torsdag.

PlayStation Europe

PlayStation Europe har tatt til Twitter for å annonsere at flerspillerbetaen for Uncharted 4: A Thief’s End vil gå av stabelen én dag tidligere enn forventet. Alle som har kjøpt Uncharted: The Nathan Drake Collection kan dermed være med å teste Uncharted 4s flerspillerkamper allerede på torsdag.

Betaperioden sparkes i gang 3. desember klokken 18:00, norsk tid, og varer frem til 13. desember. Den avsluttende datoen har ikke endret seg, så betaen er altså bare forlenget med én dag.

Overnaturlige evner og medhjelpere

Hele gjengen er samlet i Uncharted 4s flerspillerdel. (Video: Sony PlayStation)

Uncharted 4s flerspillerdel ble vist frem på PlayStations pressekonferanse fra Paris Games Week for en drøy måned siden. Videoen Naughty Dog delte med oss – som du kan se til høyre – inneholdt riktignok ikke gameplay, men den gav likevel et klart inntrykk av hva vi kan forvente oss når Nathan Drake og gjengen møtes til dyst.

Den nye flerspilleropplevelsen bygger ifølge sjefsdesigner Robert Cogburn videre på flerspillerdelene i Uncharted 2, Uncharted 3 og The Last of Us, og legger til nye elementer for å skape spennende, rask og dyp flerspilleraction.

I tillegg til kjente fjes som Drake, Victor Sullivan, Elena Fisher og Chloe Frazer vil flere forskjellige medhjelpere også slutte seg til kampene. Det blir nemlig mulig å tilkalle unike, datastyrte figurer som er utstyrt med diverse spesialegenskaper som kan snu kampen i din favør.

Overnaturlige evner blir også en del av gamet, med ulike «power-ups» som lar spillere for eksempel bevege seg raskere eller dele ut store mengder skade i løpet av kort tid.

Uncharted 4: A Thief’s End lanseres 18. Mars 2016.

Vi møtte mannen bak Nathan Drake.
Nolan North ser tilbake på ti år med eventyrspillserien »

Siste fra forsiden