Undervannsaction til XBLA

Det kommende actionspillet Undertow ser ut til å bli en lekker blanding av Geometry Wars og Battlefield.

IGN har tatt en titt på et kommende Xbox Live Arcade-spill som ser ganske lekkert ut. Spillet heter Undertow, og foregår i en verden der hele jordkloden har blitt dekket av vann. Heldigvis har menneskeheten overlevd og bosatt seg under havet, men uheldigvis har de tatt uvanene sine med seg og begynt å drepe hverandre for kontroll over havområdene.

I sniktitten sin beskriver IGN Undertow som en slags blanding av Geometry Wars og Battlefield. Spillet støtter 16 spillere samtidig, og målet i onlinekampene er å ta kontroll over fiendens baser. Du kan velge å spille som tre ulike klasser (fra lette og raske til trege og tungt bevæpnede), og underveis kan du oppgradere figuren din.

Det vil også være mulig å spille Undertow alene, da det får en omfattende kampanjemodus. Spillet har lekre, tredimensjonale bakgrunner, men handlingen foregår i realiteten på et todimensjonalt plan. Utviklingen foregår hos Chair Entertainment, som også jobber med en spillmatisering av Orson Scott Cards Empire. Det er ikke klart når spillet skal komme ut.

Siste fra forsiden