Gratistur til Helvete

Underverdenens porter

Dante's Inferno får en demo i god tid før selve utgivelsen.

Dead Space-skaper Visceral Games arbeider for tiden med å ferdigutvikle Dante's Inferno, et actionspill svært løst basert på første del av diktet Den Guddommelige Komedie. Spillet skal slippes i Europa 12. februar, men hvis du vil teste det trenger du ikke vente så lenge.

Litteratur!

EA har nemlig kunngjort at en demo skal lanseres i løpet av desember. Her får vi spille gjennom det første brettet, samt slappe av med et par filmklipp av animasjon- og effektstudioet Blur. Dante's Inferno kommer til PlayStation 3, Xbox 360 og PSP, men demoen er kun annonsert for de to første formatene.

Brettet vi får teste tar for seg Dantes reise fram til helvetes porter, og vi får teste kampsystemet mot horder av slemminger. Brettet avsluttes med en kamp mot selveste mannen med ljåen. Seier her belønnes med Dødens egen ljå, som sikkert kommer godt med når Dante stiger ned i Helvetes første sirkel.

Fullversjonen lar oss besøke alle de ni sirklene i Den Guddommelige Komedies utgave av underverdenen. Disse er fulle av demoner og døde syndere, og i motsetning til i diktet er de ikke så veldig interessert i å slå av en prat. Her blir det i stedet nedslakting med ljå og hellige krefter.

Øystein tok en kikk på spillet tidligere i år, og og kan fortelle mer om det i vår sniktitt. Du kan også ta en titt på spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden