Feature

Vinn drømmetur for to

Unik premie

Lyst til å se et europeisk topplag sammen med en kamerat?

Drømmer du om å se det europeiske favorittlaget ditt spille hjemme på en fullsatt gigantstadion? Nå gir vi én heldig leser muligheten til å gjøre nettopp det, sammen med en venn.

I samarbeid med reisebyået Event Travel og SEGA, utgiveren av Football Manager-spillene, gir vi bort et gavekort på 15 000 kroner for å dra på valgfri fotballkamp, på valgfritt sted i Europa. Verdien på gavekortet er for eksempel nok til å fly til England, spise en god middag, se Liverpool på Anfield, overnatte på hotell og reise tilbake til Norge. I tillegg til denne flotte opplevelsen, får vinneren selvsagt et eksemplar av Football Manager 2010, som kommer i salg fredag neste uke.

Siden denne premien er såpass unik, ønsker vi å gjøre noe spesielt ut av konkurransen. Det betyr at vi dropper de vanlige spørsmålene, og i steden ber leserne om å overbevise oss på andre måter.

Hvor lidenskapelig er du?

Vi ønsker å finne den leseren med størst lidenskap til Football Manager-spillene. Du står tilnærmet fritt til å gi oss din historie på kreativ måte, for eksempel ved å ta et bilde av deg selv der du spiller, omringet av utstyr og effekter fra favorittlaget ditt. Eller kanskje du har et eller flere unike ritualer før eller underveis i spilløkten? Har du spilt så intenst noen gang at du har glemt å gå på jobb eller skole?

Kort fortalt: Gi oss den beste grunnen til at du skal vinne både fotballtur og spill. Bidraget sendes på e-post til tor-steinar@gamer.no.

Fristen for å sende inn bidrag var 31. oktober. Vinneren er nå kåret og annonsert her på Gamer.no.

Anmeldelse av Football Manager 2010 leser du her på Gamer.no neste uke.

Fotografiet i toppen er tatt av Crystian Cruz på Premier League-kampen mellom Arsenal og Chelsea på Emirates Stadium tidligere i år. Det brukes av oss i henhold bildets Creative Commons-lisens.

Siste fra forsiden