Star Wolves 3 utvides

Universet kaller igjen

Det russiske romrollespillet får en frittstående tilleggspakke.

Star Wolves er en forholdsvis obskur serie med rollespill fra Russland som tidligere har høstet positiv omtale her på Gamer.no. Det ferskeste spillet i serien er Star Wolves 3, som ble sluppet på engelsk i mars.

Utgiver 1C Company og utvikler Elite Games Team melder at de allerede er i gang med en frittstående tilleggspakke til Star Wolves 3. Star Wolves 3: Ashes of Victory foregår naturlig nok etter hendelsene i originalspillet og gir deg igjen rollen som leder for en gruppe leiesoldater og piloter.

Verdensrommet er i uro etter det gamle imperiets sammenbrudd. En rekke grupperinger kniver om makt og ressurser, og konfliktene mellom dem eskalerer stadig. Det er duket for heftige oppgjør mellom makthaverne i kosmos og det kan du og laget ditt tjene på.

Du skal utforske over 110 stjernesystemer på jakt etter profitt og makt. Spillet skal la deg velge fritt hvilke oppdrag du skal utføre og hvem du skal alliere deg med. Utover de vanlige greiene vi forventer fra tilleggspakker, som flere våpen og romskip, skal både grafikken og spillmekanismene ha fått seg en overhaling.

Star Wolves 3: Ashes of Victory slippes i løpet av tredje kvartal i år.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden