Unreal Gold er gratis på Steam og GOG en kort stund

Epics klassiske skytespill feirer 20-årsjubileum.

Epic Games

22 mai. 2018 markerte 20 år siden den nord-amerikanske lanseringen av Unreal – et jubileum Epic Games gjerne vil la fansen ta del i. Utvikleren gir derfor bort det klassiske skytespillet helt gratis til de som er raske nok.

Unreal fyller 20 år.
Epic Games

Frem til klokken 19:00, torsdag 24. mai kan alle ta med seg et eksemplar av Unreal Gold – som inkluderer hovedspillet og utvidelsen Return to Na Pali – fra enten Steam eller GOG.com.

I Steam besøker du spillets butikkoppføring, og trykker på knappen merket «Installer spill» for å legge det til i spillbiblioteket ditt. Foretrekker du GOG må du trykke på Unreal Gold-banneret øverst på nettbutikkens forside. Deretter finner du spillet på kontosiden din.

Banebrytende i sin tid

Unreal er det første spillet i den etter hvert så populære serien med samme navn, og det første som ble utviklet med Unreal-motoren. Spillet leverte actionfylt førstepersonsskyting, og en grafikk som i sin tid ble omtalt som banebrytende.

Handlingen følger protagonisten Prisonder 849, som havner i knipe når romskipet hans krasjlander på planeten Na Pali. Utvidelsen Return to Na Pali bygger videre på hovedspillet, med flere våpen, oppdrag og fiender.

Siste fra forsiden