Utforsk en underjordisk by skjult under Bowerstone

Fable 3 får massevis av ekstrainnhold snart.

Trenger du mer Fable III? Nå har Microsoft og Lionhead annonsert en tilsynelatende ganske omfattende nedlastbar utvidelse, ved navnet Understone Quest Pack. Denne vil være mulig å laste ned den 23. november, for den nette pris av 400 Microsoft-poeng.

Med denne utvidelsen skal vi få utforske den skjulte byen Understone, som passende nok ligger under Bowerstones støvete gater. Denne byen, bygget av den eksentriske Montague Hummes, er fylt med både eiendom og butikker til salgs, og vi får tre nye oppdrag å prøve oss på.

Hovedoppdraget er «The Voice». Her skal du undersøke den mystiske stemmen som tilsynelatende kontrollerer innbyggerne i Understone, og det loves et vanskelig valg i ekte Fable-stil som forhåpentligvis vil gjøre inntrykk.

I tillegg vil vi få prøve oss på to utfordringer. Den ene er hysterisk morsomme Reavers oppfinnelse «Wheel of Misfortune». Her gjelder det om å overleve lengst mulig mot bølge etter bølge med fiender. Du vil bli belønnet med eksklusive våpen hvis du overlever lenge nok.

I tillegg har banditten Saker startet et nytt og litt bedre liv, og han tilbyr en skytekonkurranse i leiren sin.

Hvis dette ikke skulle friste noe særlig så er det også en del annet ekstrainnhold som gjøres tilgjengelig kommende tirsdag, men av en noe mer kosmetisk art. En såkalt hårpakke gir oss akkurat det vi skulle tro, for 160 Microsoft-poeng vil vi få en rekke nye sveiser å velge mellom, deriblant en afro. I tillegg vil en ny komplett klesdrakt være mulig å kjøpe, samt en «dye pack» som lar deg sprade rundt i blant annet turkise klær.

I tillegg kan du kjøpe fem stjerners-hundedrikken, som gjør at hunden din blir en optimal graver og kistefinner og får fem stjerner i alle disse egenskapene. Denne drikken koster 80 Microsoft-poeng.

Les også:Anmeldelse: Fable III
Les også:Få ut Fable-frustrasjonene dine
Les også:Mens vi venter på Fable III


(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden