Hauntii

Utforsk livet etter døden som lyktestolper og grantrær

Hauntii ser ut som en blanding av Kirby og Hades i et håndtegnet univers.

Det var ikke mangel på unike spill å se under de forskjellige «E3»-konferansene torsdag kveld, og blant de mange nyhetene fant vi det håndtegnede actiongåtespillet Hauntii.

Hauntii lar deg styre et spøkelse som må navigere livet etter døden. I rollen som den titulære raringen Hauntii kan man bruke sine nye krefter til å blant annet besitte gjenstander man snubler over i dødsriket.

Hauntii.
Moonloop Games LLC

Ut ifra det vi har sett så langt er det ikke veldig ulikt hvordan Kirby kan besitte brusautomater og trafikkjegler i sitt nyeste spill.

I en gjennomgang vist under Day of the Devs torsdag kveld kunne utvikleren blant annet vise hvordan en lyktestolpe lar Hauntii lyse opp veien videre i mørket, mens man også ser hvordan figuren besitter grantrær, statuer og berg-og-dal-baner.

Utover dette beskrives spillet også som et litt utypisk «twin stick shooter», hvor man plaffer løs på fiender. Spillet forsøker likevel å rive seg løs fra sjangeren ved å fokusere mindre på hektiske skuddvekslinger og mer på hvordan man kan besitte ulike gjenstander for å hamle opp med motstanderne sine på mest mulig effektivt vis.

Hauntii har planlagt lansering på Xbox One, Xbox Series/X, Windows, PlayStation 4, PlayStation 5 og Nintendo Switch i 2024.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden