Savage Moon til PSP

Utrygg gruvedrift

En ny utgave av PSN-strategispillet er på vei til den håndholdte konsollen.

Savage Moon er et PlayStation Network-spill i «tower defense»-sjangeren, altså et spill hvor du bygger forsvarsverker for å stoppe fiendtlige horder. I Savage Moon skal du bygge tårn for å forsvare gruvedrift på levende asteroider som kalles Immon. Det du må forsvare deg mot er asteroidens egne forsvarmekanismer, som tar form av hissige insekter.

Vi kommer for å plyndre og drepe

Spillet har fått et par tilleggspakker siden det ble sluppet, og nå har det blitt kunngjort at en ny utgave er på vei til PSP. I Savage Moon: The Hera Campaign har en hel sverm med Immon-asteroider dukket opp, og du får i oppgave å lede en ekspedisjon for å grave opp ressurser på dem.

Den store forskjellen på The Hera Campaign og originalspillet er at du nå kan velge rekkefølgen du skal angripe asteroidene på, samt hvor mange ressurser du vil bruke på det. Seier på en Immon belønnes med nye teknologier som gjør andre brett mer håndterlige.

I tillegg blir det noen nye forsvarteknologier og insekter. Blant de nye insektene finner vi et som kan desarmere tårnene dine, og et annet som raskt regenererer skaden du påfører det. Menneskenes arsenal har blant annet fått et snikskyttertårn, som automatisk søker og dreper de farligste fiendene.

Foreløpig har det ikke blitt offentliggjort når Savage Moon: The Hera Campaign slippes.

Siste fra forsiden