Bioshock 2 flyttet til 2010

Utsatt sammen med andre storspill

Det neste undersjøiske eventyret må vente til over nyttår.

2K Games

Take Two har tidligere utsatt storspillene Mafia 2 og Red Dead Redemption til første halvdel av 2010, og nå har de gjort det samme med en annen viktig tittel: Bioshock 2.

I følge Take Two-sjef Strauss Zelnick, er selskapet klar over at denne utsettelsen vil ha en negativ påvirkning på årets budsjett, men mener likevel de har tatt det rette valget.

– Vi mener at resultatet blir en bedre opplevelse for kjøperne, og et produkt som vil gjøre det bedre i markedet, sa han i en finanskonferanse.

Nylig ble det også klart at Take Two har leid inn franske Arkane Studios for å hjelpe med nivådesign og grafikk. Arkane blir dermed det fjerde studioet som jobber på spillet (hovedarbeidet foregår hos 2K Marin med hjelp fra 2K Australia, mens Digital Extremes jobber med flerspillerdelen).

Bioshock 2 er et førstepersons skytespill med visse rollespillelementer. Nok en gang tar vi turen til den underjordiske byen Rapture, som en gang i tiden var et utopia for samfunnets elite. Nå er situasjonen selvsagt en helt annen.

Utsettelsen av Bioshock 2 betyr at Take Two kun har en stor utgivelse denne høsten, nemlig det postapokalyptiske actionrollespillet Borderlands.

Siste fra forsiden