Fable 3 utsatt til PC

Uvisst hvor lenge

Nå ønsker Microsoft å fokusere på to ulike opplevelser.

IGN kan melde at PC-versjonen av Fable III er utsatt, og kommer ut etter Xbox 360-versjonen. Det er fortsatt uvisst hvor lenge PC-eiere kan måtte vente for å få klørne i den etterlengtede oppfølgeren, selv om det rapporteres at det skal klargjøres innen kort tid

Microsoft selv har følgende å si om saken:

– Konsoll- og PC-versjonene har nå ulike utgivelser, siden vi fokuserer på å tilby ulike opplevelser som er skreddersydd for de ulike konsollene. Vi annonserer ikke en utgivelsesdato for PC enn så lenge, men forvent klargjøring snart.

Skjermbilde fra det kommende spillet.

Det er uvisst hvilke optimaliseringer det er snakk om, men spill som kommer ut både på konsoll og PC kritiseres ofte for å ta konsollversjonen til fordel og tilby et styringssystem skreddersydd spillstikke. Det kan altså være snakk om at spillet skal være mer kompatibelt med mus og tastatur, uten at det er mer enn spekulasjoner.

Det ser altså ut til å bli ekstra lenge å vente for de som ønsker å prøve dataversjonen, som for øvrig er det første Fable-spillet til PC siden eneren. Xbox 360-versjonen er altså fortsatt planlagt utgitt 26. oktober.

Fable III er det siste spillet i Fable-serien, og foregår femti år etter forgjengeren. En ond tyrann kalt Logan terroriserer befolkningen i spillverdenen Albion, og man styrer en helt som skal styrte ham. Videre skal man selv få bli konge og ta del i de gjøremålene som følger med det. Spillet utvikles av legendariske Peter Molyneux, som er kjent for spill Syndicate, Theme Hospital og Black & White.

Siste fra forsiden