Valheim

Valheim-oppdatering byr på en rekke små og store justeringer til opplevelsen

Coffee Stain Publishing

En ny oppdatering for Valheim er nå tilgjengelig. Denne tar sikte på å forbedre en rekke aspekter ved spillopplevelsen, forteller utvikler Iron Gate.

Ny Valheim-oppdatering lansert.
Coffee Stain Publishing

Blant de mange endringene er en justering til måten rustninger fungerer. Har man på seg tung rustning vil slag fra fiender for eksempel ikke slå spillfiguren bakover i like stor grad som hvis man har på seg en lettere variant.

I kamp har det blitt lettere å treffe flere fiender av gangen hvis man bruker stridsøks, mens harpunen ikke lenger fungerer på sjefsfiender. Bål og andre ildsteder vil også fungere litt annerledes i kampsituasjoner. Heretter blir de nemlig litt ødelagt for hver gang de skader fiender, som betyr at man blir nødt til å fikse dem opp igjen med jevne mellomrom.

Ellers har sjansen for å få trofeer fra Deathsquito- og Drake-fiender gått opp. Gjenstander fra falne sjefsfiender vil også flyte på vann, slik at de ikke forsvinner ned i dypet før man rekker å samle dem opp. Nå kan man også dumpe mer oppi Reinforced-kister, som rommer 24 gjenstander i stedet for 18.

Videre melder Iron Gate at det har blitt endringer til Valheims konsollkommandoer, som er greit å vite for de som bruker «juksekoder» for å konstruere større byggverk. Konsollkommandoene må nå først aktiveres via Steams innstillinger, og juksekommandoen «imacheater» er endret til «devcommands».

Oppdateringen bringer også med seg andre små og store endringer, som du kan kikke gjennom via Steam.

LES OGSÅ: Valheim er unikt nok til å skille seg fra typiske overlevelsesspill »

Siste fra forsiden