Valheim: Hearth & Home

Datoen er satt for Valheims første utvidelse

Vikingspillet inviterer spillere hjem i september.

Etter en utsettelse tidligere i år er den første utvidelsen for Valheim omsider klar for lansering. Hearth & Home ankommer vikingspillet 16. september, og har med seg en rekke nyvinninger for spillere å pusle med.

(Video: Iron Gate)

Datoen ble kunngjort med en lekker trailer, som du kan se øverst i artikkelen. Her handler det om å komme hjem etter en hard dag med vikingaction, som er temaet i den kommende utvidelsen.

(Video: Iron Gate)

Hearth & Home introduserer nye materialer og design for bygging, inkludert takluker. Matlaging i spillet får også en overhaling, med både nye måter å tilberede mat og et helt nytt system rundt spising og hvordan det du spiser påvirker spillerfigurens helse og utholdenhet.

Utvikler Iron Gate har også puslet med kampsystemet, og spillere kan forvente endringer rundt bruk av skjold og blokkering av angrep.

Valheim fortsetter å være blant de mest populære spillene på Steam, der det kom ut i early access i februar. Siden den gang har det solgt åtte millioner eksemplarer, meldte utgiver Embracer Group tidligere denne måneden.

LES OGSÅ: Skyrim slippes i nok en ny utgave – inkluderer fisking »

Siste fra forsiden