Counter-Strike: Global Offensive

Valve øker sin satsing på Counter-Strike

Premiepotten på Major-turneringene blir større.

På tirsdag annonserte Valve at de øker premiepottene i alle sine kommende Counter-Strike: Global Offensive «Major»-turneringer til 8 millioner kroner. Potten i de tidligere Majors har vært på rundt 2 millioner kroner.

Team EnvyUs stakk av med seieren under forrige Major.
Adela Sznajder/Dreamhack

I Valves offisielle annonsering forteller de at denne økte satsingen er takket være den voldsomme veksten Counter-Strike: Global Offensive har sett de siste årene, og de ønsker at Major-turneringene skal være et samlingspunkt som trekker til seg nytt publikum og hjelper å øke kvaliteten på alle lignende arrangement.

Umiddelbar effekt

Den nye premiepotten vil tre i kraft allerede neste måned, når det skal konkurreres i Columbus under MLG Majors-turneringen som pågår mellom 29. mars og 3. april.

Dersom du allerede er sulten på litt Counter-Strike, vil kvalifiseringen til turneringen i Columbus finne sted allerede neste helg, altså 26. februar til 28. februar.

Fansen kan også støtte sine favorittlag direkte ved å kjøpe såkalte digitale klistremerker man kan feste på våpnene man har i spillet. Valve forteller at fansen var svært generøse i 2015, da spillere og lagene tjente over 72 millioner kroner gjennom gevinstene og klistremerkene.

Gode, gamle Nuke gjenoppstår i stor Counter-Strike-oppdatering »

Siste fra forsiden