Valve stanser produksjonen av Steam Link

Den lille boksen er snart utsolgt over hele verden, melder selskapet.

Valve

I 2015 lanserte Valve strømmeboksen Steam Link, som lot deg spille PC-spill via TV-en din. Bare tre år senere ser det ut til at selskapet er ferdig med det lille nurket.

Steam Link-boksen fanger opp bilder fra PC-en din, slik at du kan spille foran TV-en.
Valve

I en oppdatering på Steam forteller senioringeniør for programvare hos Valve, Sam Lantinga, at Steam Link er utsolgt i Europa og snart borte i USA. Lantinga sier ikke rett ut at produksjonen opphører, men gir klare antydninger til at det er tilfellet.

– Fremover vil Valve fortsette å støtte de eksisterende Steam Link-boksene, i tillegg til å distribuere den digitale versjonen av Steam Link, som er tilgjengelig for mange telefoner, nettbrett og TV-er, skriver ingeniøren.

Steam Link-appen fungerer på samme måte som boksen, og ble opprinnelig sluppet på Android-enheter i vår. Planen var også å bringe den til iPhone og iPad, men bare dager før lanseringen bestemte Apple seg for å trekke tilbake godkjenningen selskapet allerede hadde gitt til Valve.

Den gang håpet Steam-utvikleren at Apple ville ombestemme seg, men et halvt år senere har vi fortsatt ikke hørt noe og det er ingen ting som tilsier at Steam Link App noen gang vil komme til iOS.

Produksjon og salg av Steam-kontrolleren nevnes ikke, så dette vil tilsynelatende fortsette i nærmeste fremtid.

Fans er ikke så fornøyde med Valves nye samlekortspill.
Nå gjør utvikleren endringer til Artifact »

Siste fra forsiden