Valve - Steam Deck

Valve utsetter Steam Deck-lanseringen

Mangel på komponenter skaper problemer for den håndholdte maskinen.

Valve

Den innledende lanseringsrunden av Steam Deck – Valves svar på Nintendo Switch – er utsatt. I stedet for at maskinene sendes ut i desember har selskapet sett seg nødt til å flytte forsendelsene til februar 2022.

LES OGSÅ: Valve oppsummerer deres «Switch-killer» i en ett minutts lang video »

Steam Deck lar deg ta med Steam-biblioteket på farten.
Valve

Det var Valve selv som kunngjorde forsinkelsen onsdag kveld. I en melding på Steam forklares det at det er mangel på komponenter som har skylda for utsettelsen.

– Lanseringen av Steam Deck må utsettes med to måneder. Vi beklager dette. Vi gjorde vårt beste for å jobbe rundt de globale leveranseproblemene, men på grunn av mangel på materialer får vi ikke komponenter inn til fabrikkene våre i tide til å nå vår opprinnelige slippdato.

Valve påpeker at alle som har reservert kjøp av maskinen beholder sin plass i køen. De som var først ute vil derfor fortsatt ha førsteprioritet når Steam Deck slippes i februar, og nye detaljer om dato og bestilling vil kunngjøres etter hvert som de klargjøres.

Akkurat hva dette betyr for lansering i Norge er ikke godt å si. Valve har enda ikke sagt noe om når Steam Deck kommer til vårt hjørne av verden, men vi var allerede forberedt på at det tidligst ville bli en gang neste år.

LES OGSÅ: Slik ser The Witcher 3 ut på Steam Deck »

Siste fra forsiden