Vant du Mass Effect?

Vi har kåret tre vinnere som får ett eksemplar hver av Xbox 360-rollespillet Mass Effect.

Den siste uken har lesere av Gamer.no fått anledning til å vinne tre eksemplarer av det svært etterlengtede rollespillet Mass Effect, som kommer i salg 23. november, for Xbox 360.

Dialogscener fra Mass Effect

Vis større

Video: Mass Effect #4

Stikkord:
  • action
  • spill
  • xbox 360
  • Mass Effect
  • rollespill


Mass Effect tar deg med til år 2183, hvor et episk univers er i stor fare. Du må, som menneskehetens første «specter» sette en stopper for planene til en maktgal agent, men etter hvert som du leder kampgruppen din gjennom en rekke fiendtlige verdener oppdager du at trusselen mot menneskeheten er mye større enn noen kunne ha forestilt seg.

Spillet har en rik og absorberende historie som omhandler konflikten mellom organisk liv og kunstig intelligens. Dine valg og handlinger vil få store konsekvenser for spillverdenen, og BioWare lover svært stor valgfrihet, og massevis av muligheter til å utforske verdensrommet på egenhånd.

Vår spillanmelder Mikael Harstad Groven har nettopp spilt seg gjennom de tyve første timene av dette omfattende rollespillet, og konkluderer sitt førsteinntrykk på denne måten:

– Det er svært vanskelig å rive seg vekk fra Mass Effect. Omverdenen viskes bort av den spennende historien, de harde kampene, den flotte grafikken og et lydbilde som nesten er rørende. eg unner alle med en Xbox 360 å kunne dele disse opplevelsene med meg.

Disse vant

For å bli med i trekningen måtte man være fylt 18 år og svare korrekt på to spørsmål. Her er spørsmålene vi stilte, og korrekte svar:

  • Hva heter figuren du spiller i Mass Effect? Riktig svar: Kommandør Shepard
  • Hvilket annet spill har Bioware også utviklet? Riktig svar: Star Wars: Knights of the Old Republic

Blant over 1200 deltakere, ble disse tre trukket ut som heldige vinnere denne gangen: Petter Bakkan JOhansen, Dan-Eirik Mikalsen og Aleksander Aanesland Elvemo. Vi gratulerer!

Spillene sendes i posten og bør være fremme i god tid før butikkutgivelse.

Siste fra forsiden