Vant du spesialdesignet Xbox 360?

Her er vinneren i vår konkurranse om en helt spesiell Xbox 360 og medlemskap i en PGR3-klubb.

For snart to måneder siden gav vi våre lesere www.gamer.no/konkurranse/xbox_360/vinn_xbox_360_og_vip-medlemskap/23553">anledning til å vinne en helt spesialdesiget Xbox 360. Den heldige skulle også være direkte kvalifisert til en lukket PGR3-turnering for hundre personer, hvor førstepremien er en tur til Lamborghini-fabrikken i Italia.

Men aller først må vi legge frem én dårlig, og én god nyhet. Den dårlige først: Microsoft bestemte seg for la konkurransen om Xbox 360-maskinen og PGR100 gå uavhengig av hverandre, uten å fortelle oss om det før nå. Den gode nyheten er at vår vinner har vunnet en Xbox 360 i tøft Project Gotham Racing 3-design, som svært få andre i verden kan smykke seg med. Som trøst kan personen plukke ut to Xbox 360-spill fra Microsoft.

Så hvem har vunnet? Blant over 1200 deltakere var Thomas Kirkeberg blant de som hadde rett svar på alle tre spørsmålene vi stilte. Vi gratulerer så masse, og håper du får mye glede av din splitter nye konsoll!

Her er spørsmålene, med korrekte svar:

1) Hva heter det beste Xbox Live-medlemskapet? Riktig svar: Xbox Live Gold

2) Hvilken snøbrettproff kan/kunne man onsdag 22. februar utfordre i Project Gotham Racing 3 via Game With Fame? Riktig svar: Markku Koski

3) Hvilken gruppe/kjendis har ikke deltatt i Game With Fame? Riktig svar: Robbie Williams

Vinneren blir kontaktet på e-post for nærmere praktisk informasjon. De som ønsker å vite hvordan man kan kvalifisere seg til den første Project Gotham Racing 3-turneringen, bør ta en titt på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden