Vant du Tom Clancy's Endwar?

Spill, t-skjorter og frontplater i premier

Vi har nå kåret fem vinnere i vår Endwar-konkurranse.

Fredag la vi ut en konkurranse, der leserne kunne være med i trekningen om fem eksemplarer av konsollstrategispillet Tom Clancy's Endwar, t-skjorter, og frontplater for Xbox 360.

Spillet beskrives som et unikt strategispill, bygget opp fra grunnen av for å utnytte seg av egenskapene til denne generasjons konsoller. Ubisoft skryter blant annet av svært avansert kunstig intelligens, nestegenerasjonsgrafikk og animasjoner, kamper mot hundrevis av mennesker, og muligheten til å kommandere dine enheter ved bruk av din egen stemme.

Et eksemplar av hver t-skjorte gis bort.
To vinnere får frontplate til Xbox 360.

For å være med i trekningen må du fortelle oss hvor i verden Tom Clancy's Endwar er utviklet, og hvilket Tom Clancy-spill som har vist seg å bli ganske likt en internasjonal hendelse. Riktige svar er: Shanghai og Tom Clancy's Ghost Recon (som skildrer en konflikt mellom Russland og Georgia over Sør-Ossetia).

Vant du?

Totalt deltok over tusen personer, hvor halvparten svarte korrekt på begge spørsmål. De heldige vinnerne denne gangen ble:

  • Andreas Aarstein
  • Rasmus Rollheim
  • Ruben Myrvang Johansen
  • Torjus Kirkemo
  • Morten Hjeldnes

Vinnerne kan selv velge om de vil ha spillet for Playstation 3 eller Xbox 360. De to første som velger Xbox 360 får en frontplate hver. De tre andre får t-skjorter i tillegg til spillet.

Tom Clancy's Endwar kommer i salg torsdag 6. november.

Siste fra forsiden