Vår spillhorisont blir bredere

Rising Star Games har lagt frem sin plan for 2009.

Selskapet Rising Star Games, som har utgitt en rekke japanske titler i Europa, har nå lagt frem sin plan for 2009. Titler for både de mer og de mindre hardbarka spillene oversettes og utgis i løpet av 2009.

Noen av de kanskje mer interessante spillene er:

Valhalla Knights 2 - PSP

Spillet er selvsagt en oppfølger til Valhalla Knights. Utviklerne lover en stor og levende verden å utforske, i enda større grad enn eneren. I tillegg har spilleren en rekke nye yrker, raser og våpen å velge mellom. Sanntidskamper er stikkordet, spilleren får muligheten til å ta del i seks-mot-seks kamper. Her vil taktisk innsikt være avgjørende. Valhalla Knights 2 slippes den 29. mai i Europa.

I tillegg kommer Wii-spillet Valhalla Knights: Eldar Saga, med mer omfattende flerspillermuligheter og en ny historie i november.

Steal Princess - DS

Som nok en hybrid av oppgaveløsing- og plattformspill inneholder Steal Princess, foruten et halvtørt ordspill i tittelen, en spennende historie om en kvinnelig tyv som blir tatt på fersk gjerning i kongens slott. Hun blir tvunget til å redde prinsen i kongeriket, som har blitt kidnappet av den onde Demonkongen. Spillet skal ha hele 150 nivåer å spille gjennom, og en dyp banelagingsfunksjon, eller editor, som det også kalles. Med denne kan spillere blant annet bestemme hvordan banen skal være bygd opp, hvilke monstre som må bekjempes og hvor de dukker opp. I tillegg kan kreasjonene dine deles over Wi-Fi, hvor du også kan prøve andres baner. Steal Princess kommer til disse kanter 22. mai.

Harvest Fishing - DS.

De fleste av oss har nok et eller annet forhold til Harvest-spillene. Selv om navnet vanligvis forbindes med koselige bondegårdspill, er Harvest Fishing et fiskespill. Kontrollen er designet slik at spillet skal være lettest mulig å bare plukke opp og fiske i vei. Spillet spilles utelukkende med den trykkfølsomme skjermen til DS-en. I tillegg legges det ved en flerspillerfunksjon som gir deg muligheten til å konkurrere i forskjellige fisketurneringer mot opptil 3 venner. Forbered deg på avslappende fisking til juni i år.

My World, My Way - DS

My World, My Way er en ny type rollespill. Er det noe du ikke får til, for eksempel en kamp eller et spesielt oppdrag, er det bare å hoppe over dette og begynne på noe annet. Hovedpersonen i spillet er den bortskjemte prinsessen Eloise. Hun har alt hun vil ha, men mangler en ting: drømmeprinsen. Fyren hun har lagt sin elsk på er en legendarisk eventyrer, og for å sjarmere ham i senk setter Eloise ut på sitt eget lille eventyr. Du får muligheten til å vinne eventyrerens hjerte i september i år.

Avalon Code - DS

Les også
Konsollfokus i Dragon Age-oppfølger

Utviklerne til Avalon Code har for lengst bevist at de kan Nintendos lille håndholdte. De har nemlig utviklet blant annet nyversjonene av Final Fantasy III og IV, som begge presset konsollens kraft til det ytterste. Avalon Code er et slags action-rollespill, og skal i følge utviklerne la spillerne få hovedrollen i en engasjerende og dyp fortelling. Grafikken er imponerende, og spillet inneholder en rekke kreative og spennende funksjoner. Ved å ta i bruk en magisk bok som kalles ”Book of Prophecy” er det mulig å ikke bare endre hvilke våpen en skal bruke i hver kamp, men også hvordan kampene i det hele tatt skal foregå. Avalon Code kommer til Europa i oktober.

Flere spill underveis.

I tillegg til de overnevnte, kan vi også glede oss til følgende titler:

Rygar: The Battle of Argus (Wii, juni 2009)
Animal Kororo (DS, juli 2009)
Mah-jongg (DS, september 2009)
Angel Cat Sugar (DS/PC, oktober 2009)
Luminous Arc 2 (DS, oktober 2009)(Kilde: Rising Star Games )

Siste fra forsiden