Velkommen til nye Gamer.no

Dagen er endelig her, og Gamer.no har nettopp relansert hele nettsiden med nytt design utviklet av og utelukkende for Gamer.no. Bak det pene ytre ligger et enda mer robust system enn tidligere, som vil ha en direkte effekt på hvordan nettstedet vil drives på daglig basis. Velkommen til Vanilla!

Dette samspillet mellom design og teknikk vil være avgjørende for vår videre jobb som Norges største - og beste - spillmagasin.

- Vårt mål er å representere det ypperste i Norge når det kommer til spilljournalistikk, og målet er at det omarbeidede systemet og designet vil støtte opp under vårt fokus i så måte. Jeg har forsøkt å treffe et kompromiss mellom estetikk og moro-faktor, og håper lesere i alle aldre vil føle seg komfortable med det nye utseendet, forteller Kent William Innholt som står bak det nye Gamer.no-designet.

Det nye Gamer.no er delt opp i forskjellige seksjoner for hvert av de forskjellige plattformene - PC, Xbox, PlayStation 2, GameCube, i tillegg til en mer generell seksjon for håndholdte konsoller (eksempelvis Game Boy Advance og N-Gage). Dette vil gjøre det betraktelig lettere for dere lesere å filtrere ut den informasjonen dere leter etter. Aldri før har det vært så enkelt å tappe fra de enorme mengdene informasjon nettstedet har å by på.

Dere vil også legge merke til at hovedforsiden og forsidene til de forskjellige seksjonene nå er svært forskjellige fra før, og det nye designet byr på en rekke nye spennende funksjoner. Her vil du enkelt kunne få en konstant oppdatert oversikt over hvilke spill som er mest populære blant våre lesere, hvilket regnes ut etter hvor mange ganger artiklene vedrørende spillet er besøkt, og hvor mange ganger spillets informasjonsside har blitt bladd opp i vår nye produktdatabase.

I tillegg oppdateres forsiden til hver seksjon med de nyeste skjermbildene som har blitt lagt inn i Gamer.no-systemet på daglig basis, samt en oversikt over de siste artiklene relatert til nedlastbare filer slik som spilldemoer, filmklipp, oppdateringer og så videre. Det nye Gamer.no bruker heller ikke de tradisjonelle artikkelingressene på forsidene. Nå blir alle aktuelle artikler vist som enkle linker for å spare plass, men ved å bevege museknappen over de forskjellige elementene vil du få en liten smakebit på hva artikkelen inneholder.

Den nye produktdatabasen er absolutt verdt å nevne, da den vil være et av de kraftigste verktøyene dere lesere vil ha tilgang til. Legg merke til at Gamer.no nå gir deg muligheten til å søke etter spill og andre spill-relaterte produkter. Hvert spill i vår database (som per i dag befatter flere hundre titler) har en egen informasjonsside hvor du kan se en oversikt over alt vi har skrevet vedrørende det spillet, samt en kort beskrivelse av spillet, et boksbilde og andre relevante lenker. Se på det som et slags spill-leksikon som konstant vil vokse fra dag til dag.

Sist, men ikke minst betyr det nye Gamer.no mye for oss som jobber i Gamer.no. I tillegg til det åpenbare designet, ligger det et nytt og kraftigere publiseringssystem bak det hele. Dette gir oss muligheten til å raskere og enklere skrive og publisere forskjellige artikler, omtaler, sniktitter og så videre. Dette vil med tiden medføre en positiv økning i antall saker som blir publisert hver eneste dag.

Avslutningsvis ønsker vi alle dere lesere hjertelig velkommen til det nye nettstedet. Dette er Gamer.no slikt det alltid har vært ment å være. Helt siden starten i 2001 har vi prøvd å bli bedre hver eneste dag, og disse nye designmessige og tekniske nyvinningene vil hjelpe oss å bli enda bedre enn vi tideligere har vært. Vi håper alle våre trofaste lesere vil være med oss inn fremtiden, og at nye stadig vil strømme til. Vårt mål har alltid vært og vil alltid være å gi dere det ferskeste stoffet rundt alt det den fantastiske spillindustrien har å by på, og samtidig bruke vår innsikt til å skape dype og engasjerende omtaler, sniktitter og features som vi vet dere setter pris på.

Takk for at dere følger med oss.

Siste fra forsiden