Wittard i oktober

Velkommen til ruinene

Det spennende eventyrspillet har fått utgiver.

I fjor høst hørte vi for første gang om Wittard: Nemesis of Ragnarok. Trass tittelen er det ikke et generisk fantasirollespill, men et eventyspill lagt til nåtiden og med fokus på utforskning. Opprinnelig hadde utvikler Wax Lyrical tenkt å slippe spillet i løpet av dette kvartalet, men nå har det fått utgiver og blitt skjøvet tilbake til oktober.

Mystisk!

Det er ferske Lace Mamba Global som har snappet opp rettighetene til Wittard. Lace Mamba Global er en underavdeling av Mamba Games, og de har skaffet de internasjonale rettighetene til både butikk- og nettutgaven.

Wittard: Nemesis of Ragnarok foregår i og rundt gigantbygget Utopia. Bygget er resultatet av et ambisiøst prosjekt startet av den eksentriske arkitekten baron Wittard, som ønsket å lage en hel by på innsiden av én enkelt bygning. Utopia inneholder et kjøpesenter, tusen leiligheter og hunderveis av kontorer og aktivitetsentre.

To år etter at bygget skulle åpnes står det av ukjente grunner øde og forlatt, og det foregår noe merkelig i ruinene. Folk forsvinner, og ryktene går om noen eller noe som skjuler seg i bygget. I tillegg oppdages det uvanlige elektromagnetiske fenomen i nærområdet.

Det er her du kommer inn i bildet. Med kun en lommelykt og et kamera drar du inn i Utopia for å finne ut hva Wittard egentlig drev med. Du står fritt til å vandre rundt og utforske bygningen mens du løser problemer og prøver å finne sannheten om det mislykkede gigantprosjektet.

Siste fra forsiden