Microsoft holder igjen Champions Online

Venter på klarsignal.

Det kan ta en stund før Xbox 360-utgaven er klar for slipp.

Denne uka slippes superheltnettspillet Champions Online til PC, men den planlagte Xbox 360-utgaven er det fortsatt ingen tegn til. Ifølge Jack Emmert fra utvikler Cryptic er det ikke dem det står på. Han har fortalt VG247 at studioet er beredt, men at Microsoft visstnok holder igjen:

Xbox 360-utgaven venter på klarsignal

– Akkurat nå snakker vi bare med Microsoft, og ballen er hos dem. Vi er klare til å sette i gang, men inntil vi får klarsignalet fra Microsoft kan vi ikke gjøre stort mer enn å vente.

Emmert regner med at det tar litt tid for et digert selskap som Microsoft å avklare det praktiske rundt en eventuell lansering. Han er usikker på om Xbox 360-utgaven slippes i år, da det er helt og holdent opp til Microsoft på nåværende tidspunkt.

Også en annen nettspillutvikler skal ha fått utgivelseplanene forpurret av gigantselskapet. På Gamescom i år fortalte Final Fantasy XIV-produsent Hiromichi Tanaka at de fortsatt var i forhandlinger med Microsoft om å slippe sitt spill på Xbox 360, men at det drøyde fordi Microsoft har andre standarder for Xbox Live-tjeneste enn resten av nettet. Dette skal være en av grunnene til at Final Fantasy XIV ikke lanseres samtidig på Xbox 360 som de andre formatene.

Siste fra forsiden