EVO 2021 Online Series

Verdens beste spillere i slåssespill møtes i storturnering

Finaleomgangene i EVO 2021 i Tekken 7, Mortal Kombat 11 og flere spill avholdes lørdag og søndag.

Robert Paul, EVO

Med unntak av det koronarammede og intrigebefengte året 2020, har slåssespillturneringen EVO Championship Series gått av stabelen hvert år siden unnfangelsen i 1996, og i år er turneringen tilbake i form av EVO 2021 Online Series.

Som navnet tilsier foregår det hele via internett, hvor spillere er fordelt på en rekke regioner rundt omkring i verden for å minimere problemer knyttet til nettverk og servere.

Guilty Gear -Strive- har en viktig plass under årets EVO.
Espen Jansen/Gamer.no

Den første delen av EVO 2021 Online Series ble sparket i gang allerede forrige helg, noe som betyr at flere spill og regioner allerede har fått kåret sine seierherrer. Dette inkluderer de fleste europeiske regioner, med unntak av de avgjørende rundene i Tekken 7.

Som vanlig deltok nordmannen Arman «Phenom» Hanjani i Street Fighter V, men heller ikke i år nådde han hele veien.

Denne siste og avgjørende helgen er det mange oppgjør som venter, med «top 8» og «top 4» i flere regioner i Tekken 7, Mortal Kombat 11, Guilty Gear -Strive-, Street Fighter V: Champion Edition og Skullgirls: 2nd Encore fordelt utover lørdag og søndag. For den fulle oversikten over det litt rotete arrangementet, er det best å sjekke sendeskjemaet til EVO på Twitch.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Guilty Gear -Strive-

Siste fra forsiden