Evolution Championship Series

Verdens største slåssespillturnering går av stabelen denne helgen

Og for en gangs skyld er ikke Street Fighter det mest populære spillet.

Evolution Championship Series – også kjent som EVO – er verdens desidert største slåssespillturnering og finner sted hver eneste sommer. 2018 er intet unntak, og nå er det jaggu ikke lenge igjen til årets turnering går av den såkalte stabelen.

Det hele foregår som vanlig i Las Vegas, og i år er det åtte forskjellige slåssespill som skal i ilden.

Street Fighter-serien, som i år representeres av Street Fighter V, er som vanlig hovedfokuset og den som får æren av å avslutte det hele med den siste finalerunden på søndag, men for en gangs skyld er det faktisk ikke det spillet med flest påmeldte deltagere.

Den æren er det nemlig det høyaktuelle Dragon Ball FighterZ som stikker av med. Det melder Joey Cuellar, en av sjefene for EVO 2018, på Twitter:

Mye å se på

Videre i turneringen vil vi også få se innslag av Tekken 7, Injustice 2, BlazBlue: Cross Tag Battle, Guilty Gear Xrd: Rev 2 og to blad Super Smash (henholdsvis Melee- og Wii U-utgavene).

Kalaset begynner allerede i dag, fredag klokka 17:00 norsk tid, og avsluttes på søndag. Innen den tid vil tusenvis av basketak finne sted i arenaene rundt omkring på arrangementet, og mange av disse kan du få med deg på EVOs mange forskjellige Twitch-kanaler.

For en mer detaljert oversikt er det bare å stikke over til Shoryuken.com. Ta gjerne en titt på den vedlagte plansjen også – her står de viktigste tidene (husk å regne om fra Las Vegas-tid):

De viktigste tidspunktene du bør vite om før EVO 2018.
Shoryuken.com

Det avsløres som regel en rekke nye slåssespillfigurer under EVO:
Bare se på alt det spennende som dukket opp i fjor »

Siste fra forsiden