En rekke nye slåssespillfigurer ble vist fram under årets EVO

Tekken 7, Street Fighter V og Dragon Ball FighterZ er blant spillene som skal få nye slåsskjemper.

Hvert eneste år går verdens største slåssespillturnering, EVO, av stabelen i Las Vegas, og forrige helg fant EVO 2017 sted. Ved siden av å by på en rekke spektakulære dueller i spill som Injustice 2, Super Smash Bros. Melee og Guilty Gear Xrd REV 2, ble slåssespillsammenkomsten også brukt til å avsløre en rekke nye spillfigurer.

Disse annonseringene dukket opp i hytt og pine i løpet av turneringshelgen, og gjaldt både for spill som allerede er ute, og spill som skal lanseres i fremtiden. De aller største avsløringene var som følger (med lenker til de respektive YouTube-trailerne):

Narukami Yu fra Persona 4 vil dukke opp i det kommende Blazblue-spillet.
Arc System Works

Persona og RWBY

Helt på tampen dukket det også opp et splitter nytt spill under messen. Det viste seg å være et nytt spill i den årelange Blazblue-serien, og skal være et to-mot-to-spill i samme gate som Marvel vs. Capcom-spillene.

Spillet, som går under tilnavnet Blazblue Cross Tag Battle, vil la deg spille som en rekke hardtslående gjestefigurer, og så langt har vi blant annet fått se Persona 4-protagonisten og Ruby Rose fra anime-serien RWBY i aksjon.

Blazblue Cross Tag Battle har foreløpig ingen annonserte plattformer, men skal komme en gang i 2018.

2017 har vært et strålende år for slåssespill så langt:
Til og med Nintendo har kastet seg med i basketaket »

Slik ser Blazblue Cross Tag Battle ut.

Siste fra forsiden