Verdensrommet neste for Call of Duty?

Flere hint tyder på at skytespillet tar et dypdykk i science fiction.

Ifølge GameSpot og Gamasutra har spekulasjonene om et Call of Duty satt til fremtiden nådd et nytt nivå. Det hele startet i mai, da Activision registrerte domener som callofdutyfuturewarfare.com, advancedwarfare.com og spacewarfare2.com.

Neste gang kjemper du i rommet, soldat.

Før det hadde det blitt klart at nystartede Sledgehammer Games likevel ikke skulle lage et tredjepersons actionspill med Call of Duty-navnet, men et førstepersons skytespill.

Nå hevder Gamasutra at det futuristiske spillet og Sledgehammers prosjekt er det samme produktet.

– Kilder i bransjen forteller at Sledgehammers Call of Duty er satt til fremtiden, og vil ha soldater som kjemper i rommet. Det er et stort steg for en serie som til nå har basert seg på realisme, skriver nettstedets Chris Morris.

Activision selv har ikke kommentert saken i skrivende øyeblikk. Likevel er det ingen tvil om at man er i ferd med å gå tom for kriger, og da må fremtiden før eller senere bli et tema.

Det ferskeste spillet, Call of Duty: Black Ops, ble lansert i går. Det fikk da også en ganske god mottagelse her på Gamer.no:

– Call of Duty: Black Ops er nok det beste spillet Treyarch noen gang har utviklet. Det har hentet mye inspirasjon og grunnutforming fra Infinity Ward, og klarer ved hjelp av de verktøyene å skape et spill som står seg i 2010, skrev vår anmelder.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden