Verken Fallout 4 eller Skyrim Special Edition får mod-støtte på PlayStation 4

– Skuffende, skriver Bethesda.

Bethesda Softworks

Vi har rapportert opptil flere ganger tidligere at Bethesda og Sony sliter med å få plass mod-støtte til Fallout 4 på PlayStation 4-plattformen, og nå ser det ut til at de tekniske problemene var enda større enn først antatt.

Bethesda melder nemlig på sine hjemmesider at mod-støtte på PlayStation 4 rett og slett har blitt droppet. Dette betyr at heller ikke det kommende Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition vil få mod-støtte på plattformen.

Bethesda er skuffet

– Etter flere måneder med diskusjoner med Sony må vi beklageligvis meddele, til tross for at vi lenge har vært klare for å tilby mod-støtte på PlayStation 4, at Sony har informert oss om at de ikke vil godkjenne brukerskapte modder slik de bør fungere, hvor brukere kan gjøre hva de vil både i Fallout 4 og Skyrim Special Edition, skriver Bethesda.

Heller ikke The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition får mod-støtte på PlayStation 4.
Bethesda Softworks

Utvikleren legger til at de er skuffede over Sonys avgjørelse med tanke på tiden og innsatsen de har lagt ned i prosjektet, og med tanke på hvor lenge fans har ventet på at mod-støtten skulle ankomme til PlayStation 4.

Hadde en rekke problemer

Selskapet skriver at de håper en løsning kan komme på plass, og vil komme med oppdateringer om situasjonen endrer seg. Enn så lenge må altså brukere belage seg på å ikke få tilgang til denne funksjonen i de to spillene.

Da det opprinnelig ble meldt om tekniske problemer med mod-støtten på PlayStation 4 kom det frem at utfordringene blant annet bestod i minne- og ytelsesmessige problemer knyttet til tekstur-eksport, samt problemer med lydfiler og størrelsesbegrensninger.

Det har nå kommet en ny Skyrim-modifikasjon: Her er grunnen til at du bør laste ned Enderal: The Shards of Order »

(Via VG247)

Siste fra forsiden