Konkurranse

Julekalender 2017 – luke 24

Vi åpner den aller største luken!

God jul!

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Det er julaften! Før du setter tennene i ribbe, pinnekjøtt, riskrem og gavepapir (?), inviterer vi deg til å hoppe på årets aller siste kalendertrekning, av den gode grunn at vi selvsagt har spart det aller beste til slutt. Faller en PlayStation 4 Pro med spillet Gran Turismo Sport, et årsabonnement på PlayStation Plus og en t-skjorte i smak?

PlayStation 4 Pro + masse gøy

PlayStation 4 Pro.
Audun Rodem/Gamer.no

PlayStation 4 Pro er den nyeste og kraftigste utgaven av Sonys fjerde PlayStation-konsoll. Denne konsollen gir forbedret ytelse sammenlignet med originalutgaven. Den kan blant annet skryte av 4K-ytelse, forbedret GPU og CPU, og forbedret støtte for PlayStation VR. Nye, og en god del gamle spill, har støtte for Pro, som innebærer at de ser og yter bedre enn hva de ville gjort på en vanlig PlayStation 4.

Gran Turismo Sport.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Gran Turismo er PlayStations egne bilspillserie, og Sports er det nyeste innslaget til den tradisjonsrike serien. Med presis styring og en generelt sett veldig polert kjøreopplevelse, har du et veldig solid bilspill til å innvie din nye konsoll. Med årsabonnementet på PlayStation Plus kan du også hive deg rett på nettspillingen.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Da gjenstår det bare å ønske alle våre lesere en riktig god jul, hilsen alle oss i Gamer.no.

Spillrulett
392 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden