Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 4

Vi åpner luke nummer fire i julekalenderen

Oppussede spill og en liten spillmaskin venter på deg.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Håndholdt Nintendo-pakke

New Nintendo 3DS XL.

I dagens luke ligger det en håndholdt godbit. New Nintendo 3DS XL er Nintendos forbedrede variant av den originale 3DS. 3D-effekten kan nå sees fra flere vinkler, og både prosessor og minne har fått en oppgradering. Den store skjermen gjør dette til en maskin som med enkelhet kan brukes av voksne mennesker med store hender.

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D.

Med den rykende ferske håndholdt-konsollen får du også med The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D. Dette spillet kom originalt til Nintendo 64 i 2000, og i likhet med forgjengeren Ocarina of Time, fikk det nylig en oppussing til 3DS.

Vår anmelder likte spillet godt, og mener du gjør deg selv en bjørnetjeneste om du ikke gir det en sjanse. Selv om det er femten år gammelt holder det seg utrolig godt og de nye forbedringene går ikke på bekostning av grunnopplevelsen.

Xenoblade Chronicles 3DS.

I tillegg til Zelda-klassikeren i nytt format får du også den bærbare versjonen av Wii-spillet Xenoblade Chronicles. Det japanske rollespillet er kun kompatibelt med New Nintendo 3DS, da det krever mer prosessorkraft enn andre 3DS-spill.

Spillet ble godt tatt i mot da det kom ut til Wii i 2011. I vår egen anmeldelse sies det om spillet at det er et makeløst spill som bare gir, og gir, og gir til du lurer på om det virkelig kan bli bedre, før det gir litt mer.

Slik kan pakken bli din

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden