Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 1

Vi elsker disse Batman-spillene

Rad Crew rangerer tidenes beste spill som er basert på superhelten fra Gotham City.

Da Batman: Arkham Asylum kom ut i 2009 representerte det et skifte i hva vi kunne forvente fra superheltspill. Endelig fikk vi et Batman-spill som spilte på rollefigurens styrker. I tillegg hadde det et veldig smart Metroid-aktig design, som gjorde at du ønsket å finne alle spillets hemmeligheter.

Rocksteadys versjon av Batman tar nå på seg drakten for siste gang – i hvert fall i følge utvikleren – og kaster seg ut i Gothams gater for å renske opp gatene en gang for alle i Batman: Arkham Knight. I den anledning har Rad Crew rangert de fem beste Batman-spillene i ukens topp fem-liste.


Rad Crew - sesong 10, episode 1
Batman: Arkham Knight har fått gode kritikker.
Warner Bros.

Etter en kort nyhetsoppsummering fortsetter gutta med tre kvarters diskusjon om den kappekledde korsfarers siste store eventyr, som alle i studio har spilt. Arkham Knight prøver en del nye ting og ikke alt fungerer hele tiden, men de synes ikke Gamer.nos vurdering var langt unna sannheten. Mer enn noe annet er dette spillet der du virkelig får være Batman, og på tross av tildels dårlig veigrep får du også hatt det litt gøy i Batmobilen.

Til neste uke vil Rad Crew gjerne at dere svarer på følgende: Hvilken annen superhelt burde få sitt eget solospill?

Ukens meny består av:

  • Topp 5 Batman-spill gjennom tidene (00:03)
  • Nyheter (00:26)
  • Batman Arkham Knight (00:41)
  • Spørsmål til neste uke (1:26)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 25. juni
Rad Crew, 11. juni
Rad Crew, 4. juni

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden