Telialigaen - Rocket League

– Vi er fortsatt gode nok til å slå Gemini

Nordavind møter Telialigaens regjerende mester i Rocket League-toppoppgjør.

BESL Pro, Psyonix, Montasje: Gamer.no

Torsdag smeller det til i Telialigaen, med Rocket League-kamp mellom de eneste lagene som fortsatt er ubeseiret denne sesongen. Nordavind møter regjerende mester Gemini i det som ligger an til å bli en heftig duell.

– Helt klart. Det kommer til å bli den aller tøffeste kampen hittil denne sesongen, uten tvil, forteller Gemini-kaptein Sebastian «Seeb» Falch.

Vinneren av kampen klatrer alene til topps på tabellen, og får et mentalt overtak på konkurrentene i tillegg til en finger på en av sesongens sluttspillbilletter. Med andre ord er det en del som står på spill.

Nordavind mot Gemini ser du på Twitch-kanalen til Matchpoint. Avspark er klokken 20:00.

– De er fortsatt gode, men kanskje ikke like gode som forrige sesong

«Trex» er klar for å revansjere finaletapet for Gemini i vår.
BESL Pro

Tross seier forrige runde ble Nordavind vippet ned fra tabelltoppen, på grunn av svakere kampforskjell enn Gemini. Theo «Trex» Gagnat innrømmer at den nye Nordavind-trioen trøblet litt med å finne rytmen tidligere i sesongen, men melder om store fremskritt siden den gang.

Disse spiller for Nordavind

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
Mads «Maadzz» Gjelsten

– Vi slet litt med samspillet for en liten stund siden, men etter mye trening og kampanalyse i det siste spiller vi mye bedre igjen, sier Gagnat til Gamer.no.

Kveldens kamp byr også på en mulighet for revansje for «Trex» og «Enlid». De to var med på Granit-laget som tapte for Gemini i vårsesongens finale, og mens Nordavind enda har rom for forbedring mistenker «Trex» at Gemini har gått andre veien.

– Vi har nok ikke gjort det ekstremt bra nå i det siste, men vi er fortsatt gode nok til å slå Gemini. Jeg tror de fortsatt er veldige gode, men kanskje ikke like gode som forrige sesong.

– Veldig fornøyd så langt

«Seeb» er fornøyd med sesongen så langt.
Sindre Stien/Good Game

Etter sjokkseieren i vår og et sent spillerbytte før høstsesongen, har det hersket litt tvil om hvorvidt Gemini ville være med helt i toppen denne gangen. Med tre seire av tre mulige – inkludert en sterk trepoenger mot Razzle Dazzlers – ser laget imidlertid ut til å ha motbevist tvilerne og «Seeb» er foreløpig meget fornøyd.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Disse spiller for Gemini

Vis mer

Sebastian «Seeb» Falch
Rasmus «Friis» Friis
Thomas «Lucky» Eknes

– Ja, veldig fornøyd egentlig. Det går bare bedre og bedre fra kamp til kamp, så vi gleder oss. Jeg tror faktisk dette er eneste gangen jeg har vært på toppen av tabellen i 1. divisjon, konstaterer Telialiga-mesteren.

Nå venter lagets hittil tøffeste test denne sesongen, i form av Nordavind. Tanken på å nå høstferiepausen uten å ha lidd poengtap er fristende, men «Seeb» er forsiktig med å sette for store forventninger.

– Så klart hadde det jo vært gøy å forbli ubeseiret, og det er jo en veldig deilig tanke, men ikke noe vi forventer av oss selv. Nordavind er et godt lag som spiller mye mer sammen enn det vi gjør. Så vi får håpe på en seier, men er uansett fornøyd med ni av tolv poeng før ferien.

Gode sjanser for flere lag

Slik spilles fjerde runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 20:00: Sykkylven - Fact Revolution
Kl. 20:00: Nordavind - Gemini
Kl. 21:00: Domino - Gutta Boyz
Kl. 22:00: Major Militia - Horizon
Utsatt: Maskineriet - Razzle Dazzlers

Kampene spilles torsdag 24. september.

Terminliste »

Sesongens fjerde runde skilter med en rekke spennende oppgjør, og muligheter for flere lag til å karre seg opp mot toppen av tabellen. For eksempel får vi nok et toppoppgjør mellom Maskineriet og Razzle Dazzlers, der taperen fort kan ende opp utenfor sluttspillplass.

Ellers blir det skikkelige bruduljer midt på tabellen, i Sykkylven mot Fact Revolution og Domino mot Gutta Boyz. Til slutt blir det kamp om å unngå jumboplass, når Major Militia møter Horizon.

Du kan følge et utvalg av rundens kamper på Twitch-kanalen til Matchpoint. Sendingen begynner 20:00

Slik ser Rocket League-tabellen ut før runde fire.
Telialigaen

Siste fra forsiden