Forza 3 får Europadato

Vi får det før amerikanerne

Om få måneder kommer Forza 3 til Europa.

For noen dager siden ble det klart at en av årets storsatsninger fra Microsoft, Forza Motorsport 3, lanseres 27. oktober i USA.

Nå er den europeiske datoen klar, og den må sies å være svært hyggelig. Vi får nemlig våre klør i spillet allerede 23. oktober, noen dager før amerikanerne.

Dette er i følge Eurogamer, som også har funnet ut at spillets europeiske "ansikt" vil være den sveitsiske Formel 2-føreren Natacha Gachnang. Hun skal visstnok ha vært konsulent under utviklingen av spillet.

Forza 3 ser ut som en massiv oppgradering i forhold til de tidligere spillene i serien, og Microsoft skryter av over 100 baner, 400 biler (med opptil 10 ganger så mange polygoner som bilene i Forza Motorsport 2) og en haug med nye funksjoner for både nybegynnere og de mer rutinerte racersjåførene.

Andre nyheter er at banene nå ikke bare er tradisjonelle racerbaner, men også vanlige veistrekninger langs interessante kyststrekninger, og at det er lagt til flere nye spillmoduser slik som drifting og dragracing.

Spillet kommer også med muligheten til å spole tiden tilbake (som i Dirt 2), en funksjon som kommer godt med om du krasjer.

Beskøk spillets nettsted for mer info.

Oppdatering: Den opprinnelige datoen var feil, og har nå blitt endret.

Siste fra forsiden