Podkast

Rad Crew, Sesong 8 episode 9

Vi feirer Donald Ducks 80-år med hans beste spillopptredener

Rad Crew får også besøk av YouTube-profilen Toffe Helstad denne uken.

De fleste vet om Kingdom Hearts II, men hvilke andre?
Square Enix, Disney

Denne gangen feirer vi i Rad Crew Donald Duck sitt 80-års jubileum (han gjorde sin første opptreden i 1934) med en topp 5-liste over det vi mener er de beste Donald-spillene. Du har sikkert hørt om Kingdom Hearts, men kjenner du til de andre på lista?

Samarbeid med YouTube-profil

Density, nei jeg mener Destiny.

I tillegg fikk vi besøk av YouTube-profilen Toffe Helstad som samarbeider med Rad Crew for tiden, og han snakker velvillig om sine opplevelser i livssimulatoren The Sims 4. Stian, Aleks og Jostein på sin side er fremdeles hekta på Destiny og klarer ikke rive seg løs fra det evige «grindet» som spillet legger opp til. Men de har fremdeles ikke nådd nivå 26 og kan derfor ikke delta på det store «Vault of Glass»-raidet. Kommer de noensinne til å nå det målet, mon tro?

Til slutt i episoden var det tid for enda et jubileum. Nintendo er 125 år gammelt og vi spurte lytterne om deres favoritt Nintendo-spill.

I studio denne gangen er sitter Stian Askeland, Aleksander Hakestad og Jostein Hakestad, mens Toffe Helstad er med takket være internett.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Her er ukens meny:

  • (09:00 - 25:00) De fem ypperste spillene med Donald Duck
  • (25:00 - 50:39) Nyheter fra spillverdenen
  • (1:00:53 - 1:31:03) Spillsnakk (blant annet Destiny og The SIms 4)
  • (1:32:54 - 1:43:08) Lytternes Nintendo-favoritter

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 18. september
Rad Crew, 11. september

Rad Crew, 4. september

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Destiny

Siste fra forsiden