Konkurranse

Vi gir bort Call of Duty 4-betanøkler

Som eneste medie i Norge deler Gamer.no ut betanøkler til Call of Duty 4 for Xbox 360.

Call of Duty 4: Modern Warfare er utviklet av Infinity Ward, som også utviklet de to første Call of Duty-spillene. Nytt av året er blant annet klassesystemet som lar spilleren velge mellom fem forskjellige standardklasser. I tillegg kan man bygge sin egen, og selv avgjøre hvilke våpen og særtrekk klassen skal ha.

Skjermbilde fra Call of Duty: Modern Warfare.

I enspillerdelen skal du ta opp kampen mot en russisk nasjonalist ved navn Zakhaev og forhindre hans planer om å atter gjøre Russland til et totalitært stalinist samfunn. Dermed er det duket for hektiske kamper mot diverse undermålere i Europa og Midtøsten.

Det loves loves også en solid flerspillerdel med stor valgfrihet for hvordan spilleren kan utvikle sin karakter. Flerspillerdelen er delt inn i forskjellige moduser, blant annet all-mot-alle og lagbaserte kamper.

Slik får du betatilgang

I forrige uke åpnet Activision den europeiske åpne flerspillerbetatesten av Call of Duty 4 for Xbox 360, men kun for britiske og irske spillere. Nå er det endelig Norges tur, og Gamer.no er valgt ut som eksklusiv samarbeidspartner for distribusjon av et begrenset antall tilgangsnøkler.

Vi har 3000 betanøkler tilgjengelig, som gir tilgang på tre flerspillerbrett. For å motta en nøkkel må du være fylt 16 år, ha en Xbox 360 med Xbox Live Gold-konto, og svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering: Alle betanøklene er nå delt ut. Konkurransen er dermed avsluttet.

Siste fra forsiden