Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 17

Vi har åpnet dagens kalenderluke

Trenger du mer kraft til VR-brillene?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

VR-klart skjermkort

Asus Dual GeForce GT1060 03G 3GB.
Asus

Bak dagens luke finner vi et ASUS Dual GeForce GTX 1060 3GB-skjermkort levert av forhandleren Expert. Dette kortet byr på to HDMI-porter som støtter 4K-oppløsning i opptil 120 Hz, og dessuten tilkobling av VR-briller.

Glupingene på vår søsterside, Tek.no, har en grundig anmeldelse av skjermkortet. Fulle av lovord rullet de en rolig 9/10:

– Asus leverer, i motsetning til MSI, et kort til test med en pris vi både kan like og forstå. Her finner vi litt færre luksusløsninger, men hva gjør vel det når både ytelse, temperatur og støynivå er som det skal?

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Takk til Expert for premien!

Spillrulett
1323 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden