Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 10

Vi har åpnet dagens luke i julekalenderen

Moderne skyting og robot-action står på menyen.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Dagens luke er sponset av Activision, og byr derfor på to av selskapets seneste storspill, samt litt spennende merchandise. Her får vinneren tilsendt Call of Duty: Black Ops III Digital Deluxe Edition til PlayStation 4, pluss Transformers Devastation til en valgfri plattform. I tillegg legger vi med en caps og en t-skjorte i pakken.

Call of Duty: Black Ops III.

Call of Duty: Black Ops III fortsetter der Black Ops II slapp, og drar stadig lenger inn i fremtiden. Der spill nummer to i serien fortalte om krigen mellom mann og maskin, handler det nyeste innslaget om hva som skjer når skillet mellom menneske og maskin viskes mer og mer ut. Dette markerer det tolvte hovedspillet i serien på like mange år, og vår anmelder var godt fornøyd med spillet – spesielt var det den spenstige flerspillerdelen som dro opp helhetsinntrykket.

Transformers: Devastation.

Transformers Devastation er på sin side utviklet av Platinum Games, og kaster dermed de kjente og kjære Transformers-figurene i kamp med onde krefter. Spillet hermer etter stilen fra de gamle tegneseriene, med animasjoner og stemmeskuespill som antagelig vil falle i smak for de som fulgte med den gang da. Spillet har også gjort det overraskende skarpt til å være et linsensspill.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden