Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 7

Vi har åpnet dagens luke i kalenderen

Se hvilke sporty premier vi deler ut i dag.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Sportspakke

Bak dagens luke skjuler deg seg en real kraftpakke, bestående av diverse sportsspill fra året som har gått. Pakken leveres av 2K Games og Konami, og består av brytespillet WWE 2K16, basketballspillet NBA 2K16 og fotballspillet Pro Evolution Soccer 16. Samtlige er til Xbox One.

NBA 2K16.

NBA 2K16 fikk god mottakelse fra vår anmelder, som mente at spillet flyter godt og har en tilfredsstillende mestringskurve. Dette er nok årets esensielle for de som digger basketballspill.

WWE 2K16.
Pro Evolution Soccer 2016.

Er du mer glad i amerikansk fribryting, med en dose absurdteater attåt, kan du få alt dette og mer i WWE 2K16. Spillet har blitt møtt med blandede reaksjoner fra utenlandske medier, men konsensusen er at WWE 2K16 gir den mest autentiske og innholdsrike wrestlingopplevelsen i spill på ganske mange år.

Spectra Xbox One Pro Wired Controller.

Pro Evolution Soccer er alternativet for de som føler at FIFA ikke fanger den genuine fotballfølelsen. Vår anmelder koste seg mer med Pro Evolution Soccer 16 enn med FIFA 16, og begrunner dette med at PES tilbyr mer dynamisk og presis fotball som bedre fanger dramaturgien i enkeltoppgjørene.

Vinneren av luken får også en Spectra Xbox One Pro Wired Controller – en herlig, spesiallagd håndkontroller laget av PowerA. Dette er den festglade halvbroren til Microsofts egne håndkontrollere til Xbox One. Spectra Pro ser nemlig rimelig heftig ut da den har LED-belysning som blinker og lyser i ulike farger med flere programmerte intervaller. Skal du og vennene dine spille i mørket, er det med andre ord du som blir discokongen den kvelden.

Slik deltar du

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden