Konkurranse

Vi har åpnet luke 5

Se hva du kan vinne i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Lydkort med 7.1 surround

Creative

Den femte desember byr på et Sound Blaster X3-lydkort, med støtte for 7.1 surround-lyd for både headsett og høytalere. Creative sier at det er verdens første eksterne multikanals USB DAC som bruker den nye Super X-Fi-teknologien som skal klare å gjenskape lyden fra større fler-høytalersystem i et headsett. I tillegg støtter det Dolby Digital Live, så lenge man bruker Windows som plattform.

Lydkortet gir opp til 32-bit/192 kHz i lyd ut, og har støtte for USB-C, optisk lyd og jack-inn og ut. Kortet fungerer både på Windows og Mac.

Premien er levert av Creative.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
595 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden