Konkurranse

Julekalender 2020

Vi har en ny premie på lille julaften

Se hva du kan vinne i dag.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Gaming-monitor fra ASUS

I dag kan du vinne en Asus VG249Q 23,8-tommers TUF gamingskjerm. Skjermen har et nesten rammeløst design, og støtter FreeSync – noe som sørger for jevn bildeflyt. I tillegg bruker den GameFast Input-funksjonalitet, noe som ifølge produsenten sikrer mindre forsinkelse i bildeoverføringen.

Skjermen støtter 1080p og spilling i opp til 144 Hz. Den har den HDMI-inngang, DisplayPort, VGA-inngang og 3,5 mm jackutgang for lyd.

Premien er levert av Elkjøp.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
64 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden