Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 13

Vi har en ny premie på luciadagen

Se hva dagens kalenderpremie er.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Spilltastatur med solid byggekvalitet

I dag deler vi ut et Logitech G513 Carbon RGB Gaming-tastatur til en heldig vinner. Tastaturet skal levere en lynkjapp respons på 1 ms, og kommer med Romer-G Tactile- eller Romer-G Linear-knapper. Lightsync er på plass for de som liker å bruke sånt, og rammen er konstruert av aluminiumlegering.

Komplett

Med tastaturet følger det 12 ekstra tastehetter som gjør at du kan oppgradere spilltastene om du ønsker det. Verktøy for å nappe ut tastene følger med. USB-passthrough åpner for at man slipper å miste en port, og 26 key rollover så man slipper å bekymre seg for

Premien er levert av Logitech, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster den om lag 1500 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
76 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden