Konkurranse

Vi har en stor Halo 5: Guardians-konkurranse denne helgen

Vi lodder ut spesialutgaven av spillet og to kontrollere.

Av og til lodder vi i Tek-nettverket ut premier som vi tror våre lesere vil få glede av. Denne helgen er det vi i Gamer.no som har en godbit å by på.

Innholdet i spesialutgaven. (Bilde: Microsoft).

Microsoft har gitt oss én spesialutgave av Halo 5: Guardians til Xbox One som inneholder en digital utgave av spillet, en stor statue av Master Chief og Spartan Locke, en kodet til animasjonsserien Halo: The Fall of Reach, Warzone REQ Bundle, en Guardian-modell, en SteelBook-eske med Spartan-design og noen andre samlegjenstander.

Kontrollerene.

I tillegg har vi to Xbox One-kontrollere med Halo 5-design.

Én vinner får spesialutgaven av Halo 5: Guardians, mens to andre får hver sin kontroller.

God mottagelse

Halo 5: Guardians er det nyeste innslaget i den populære skytespillserien til Microsoft. Dette er utviklingsstudioet 343 Industries' andre spill, etter at de tok over serien fra Bungie. Vår anmelder mente det nylanserte spillet tar serien til nye høyder, og var svært fornøyd.

– 343 Industries og Microsoft leverer et fantastisk spill som alle skytespillentursiaster kommer til å drukne mange herlige timer i, skrev Øystein Furevik i sin anmeldelse.

For å være med i trekningen om en av premiene må du svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. Konkurransen er åpen ut søndag, og vi trekker en vinner mandag morgen.

Siste fra forsiden