Telialigaen - Rocket League

– Vi har ikke lyst til å se svakest ut

Gemini er allerede klare for Rocket League-sluttspill, men håper å vise styrke i siste serierunde.

Sindre Stien/Good Game

I det Telialigaens vårsesong i Rocket League går inn i siste serierunde er de fire sluttspillplassene allerede delt ut. Det betyr imidlertid ikke at lagene ikke har noe å spille for, og for Gemini er torsdagens kamp en mulighet til å vise styrke.

En seier over sluttspillkonkurrent Granit Gaming vil ikke bare løfte Gemini opp til tredjeplass. Det vil også bevise at gutta hører hjemme i toppen.

– Om vi taper har vi tapt mot alle de andre sluttspillagene, og vi har jo ikke lyst til å se svakest ut, innrømmer Sebastian «Seeb» Falch overfor Gamer.no.

Kampen ser du på Twitch-kanalen til Matchpoint, fra klokken 20:00 torsdag 2. april.

– Deilig med litt mer selvtillit

«Seeb» og Gemini har sikret sluttspill, men trenger en dose selvtillit.
Sindre Stien/Good Game

Til tross for å ha sikret sluttspillplass i sin første sesong, har Gemini nemlig tapt for både Nordavind og Razzle Dazzlers – som ligger på henholdsvis første- og andreplass. «Seeb» tror dermed en seier på torsdag gjøre utslag for selvtilliten gutta tar med seg til sluttspillet.

Disse spiller for Gemini

Vis mer

Sebastian «Seeb» Falch
Rasmus «Friis» Friis
Håkon «Didris» Paulsrud

– Ja, vi føler det blir viktig. Selv om det kan være greit å bli sett på som «underdogs», så er det deiligere å ta med litt selvtillit fra denne kampen.

Likevel melder Gemini-spilleren at det har blitt litt snaut med forberedelser før den store dagen. «Seeb» har riktignok lagt inn mange individuelle treningstimer, og bør stille skjerpet til kampstart.

– Vi har egentlig ikke spilt med hverandre siden kampen mot Operation Archery (forrige torsdag, journ.anm). Men jeg har spilt noe helst sinnssykt mye på egenhånd i og med at det har vært mye tid til overs i karantenetiden, avslutter Falch.

Les også: Sluttspillet i Telialigaen spilles uten publikum »

– Tror Nordavind velger taperen

Seier for «Trex» og lagkameratene kan bety at Granit slipper å møte Nordavind i semifinalen.
BESL Pro
Les også
Anmeldelse: Rocket League

På motsatt banehalvdel finner Granit seg omtrent i samme posisjon som Gemini, med tap for Nordavind og Razzle Dazzlers tidligere i sesongen. Theo «Trex» Gagnat og kompani håper også å ta med seg nødvendig selvtillit videre, og melder om solide forberedelser før kampen.

Disse spiller for Granit

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
Kristian «Mrkikkan» Baklid Røste

– Forberedelsene denne uken har som vanlig vært ganske gode. Vi spilte treningskamp på mandag og turnering på onsdag for å gjøre oss klare. Kampen mot Gemini blir veldig viktig for selvtilliten, da dette på en måte blir en forsmak på sluttspillet.

Ved siden av selvtillit, heder og ære handler torsdagens kamp også om lagenes finalesjanser. For fjerde sesongen på rad er det Nordavind som får velge semifinalemotstander, og «Trex» tror valget kan falle på kveldens taper.

– Om vi vinner kampen tror jeg at Nordavind velger Gemini i semifinalen. Det er derfor veldig viktig for oss at vi vinner, konkluderer Gagnat.

Kampen for å unngå nedrykkskvalik

Slik spilles niende runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 20:00: Nordavind - Fact Revolution
Kl. 20:00: Operation Archery - Razzle
Kl. 20:00: Granit Gaming - Gemini
Kl. 20:00: Playwell - Amorphic

Alle kampene spilles torsdag 2. april.

Terminliste »

Av de øvrige Rocket League-kampene denne runden hersker det spenning rundt Playwell sitt møte med Amorphic. Sistnevnte kan ikke gjøre noe for å unngå nedrykk, mens en seier for Playwell betyr at laget slipper å måtte spille kvalifisering for å beholde plassen i 1. divisjon – på bekostning av Major Militia.

Lenger opp på tabellen kan Nordavind sikre nok en ubeseiret sesong med seier over Fact Revolution, mens Razzle Dazzlers kan spikre fast sin andreplass hvis laget slår Operation Archery.

Du kan se Gemini mot Granit på Matchpoint sin Twitch-kanal fra klokken 20:00 på torsdag 2. april. Er du sulten på mer Rocket League-action kan du se 2. divisjonsoppgjøret mellom Sykkylven og Molon klokken 19:00.

Siste fra forsiden